Big river household
大江户高端日式餐厅装修设计
项目名称: 大江户日料
项目面积: 250平方米
空间性质: 日料
设计小组: Y组
坐落位置: 宁波
主要建材: 原木 藤席
设计时间: 2019年
对于大江户高端日料,勃朗设计依从甲方的定位,将日式的静谧与禅意与现代的木色相结合,打造都市中的桃花源。不同于一般的餐厅装修设计,日料对上菜时间的精准度要求很高,所以我们将后厨空间与板前功区放在了一层,二楼是包间。一楼是对日料仪式的致敬,那么二层就是对实用空间的打造了,而楼梯成了精神印象与现实体验空间的联系。沿着线性的灯光,踏阶而上,伴随着左侧千姿态和风人偶的立面,仿佛用一种方式叙述着日式对客人最高的欢迎礼。右侧条型隔栅组成的扶栏结合着光影,客人通过的过程,光影斜射,树影婆娑,刹那间你已是景中之人。

For the high-end Japanese materials in Edo, Blanc design adheres to the orientation of Party A, combines Japanese tranquility and Zen with modern wood color to create a peach blossom garden in the city. Different from the general restaurant decoration design, the daily material requires high accuracy of serving time, so we put the back kitchen space and front work area on the first floor, and the second floor is the private room. The first floor is a tribute to the ceremony of Japanese materials, then the second floor is to create a practical space, and the stairs become the connection between spiritual impression and real experience space. Along the linear light, step up, accompanied by the left thousand posture and the wind puppet facade, as if in a way to describe the highest Japanese welcome to guests. On the right side of the fence composed of bars combined with light and shadow, the guests through the process, light and shadow oblique, the tree shadow whirling, in a moment you are a person in the scene.

标签: 高端日式餐厅设计高端日料装修设计郑州日料装修设计公司
上一个 下一个