Sunshine Kindergarten
郑州格林阳光幼儿园设计效果图
项目名称: 阳光幼儿园
项目面积: 2000平方米
空间性质: 幼儿园
设计小组: H组
坐落位置: 河南郑州
主要建材: 塑胶地板 原木
设计时间: 2018年
对于幼儿园设计,勃朗设计倾向于先讨论要给孩子们一个怎样的童年?将教育理念与教育环境相结合,既服务于园区,同时最大限度的让孩子们拥有一个自由探索的学习空间。探索性娱乐区域,利用抽象后的构图,完成攀岩功能以及孩子们乐于实践的搭建和钻洞的娱乐功能,让孩子们通过各种手段来更好的接触、认知世界。二层的休闲区采用屋顶、蘑菇、豌豆等图形作为主要演绎的构图形式。在使空间充满童话色彩的同时也落定了其使用功能。孩子们可以在粉色的树洞里面对面坐着聊天,做游戏,做一切有爱的小事情。每个教室门的低门洞设置,可以满足小朋友们对于课堂的好奇,激发他们对于知识的向往。

For kindergarten design, brown design tends to discuss what kind of childhood to give children? The combination of education concept and education environment not only serves the park, but also allows children to have a free exploration of learning space. The exploratory entertainment area uses the abstract composition to complete the rock climbing function and the entertainment function of building and drilling holes that children are willing to practice, so that children can better contact and understand the world through various means. The second floor of the leisure area uses the roof, mushrooms, peas and other graphics as the main interpretation of the composition form. While making the space full of fairy tale color, it also settled its use function. Children can sit opposite each other in the pink tree hole to chat, play games, and do all the little things with love. The low door opening of each classroom door can satisfy the children's curiosity about the classroom and stimulate their yearning for knowledge.

标签: 郑州阳光幼儿园设计郑州幼儿园设计公司郑州幼儿园设计装修公司
上一个 下一个